F2DZ - OK ( MV )

Share
Embed
  • Published on:  Sunday, December 15, 2019
  • Korang OK tak?aku OK je .

    Prod : Faiz
    Mix and Mastered : AzimRamdan
    Beat reProd : Keywiss ( No Game - Token )
    Music Video Supported by IrisFilm Don't forget to leave a Comment,Like,Share and Subsribe .

    p/s : Thanks for support

    #OK #F2DZ #myhhcode


    Lirik

    ​[Chorus]
    ​OK
    ​Dalam poket ada sen Okay
    ​Aku datang claim macam ada fame Okay
    ​Bila dah fame ramai nak claim Okay
    ​Jangan shame bro kita semua same Okay

    ​​Buat lagu tapi ramai tak faham lirik
    ​Ini kali aku minta semua orang kritik
    ​Kritikan aku ubah diorang jadi krik krik
    ​Gucci Gang Remix ramai kata lit lit
    ​Yow

    On fon Dengar lagu waktu pagi
    ​Dapat inspirasi macam tengok Motivasi Pagi
    ​Sarapan pagiku hanya ada Maggi kari
    ​Kerja dengan bijak moga dapat Ferrari

    ​Lirik aku korang semua tak dapat nak relate
    ​Sebab korang semua taknak dengar apa aku selit
    ​No hate tapi aku appreciate
    ​Sebab tanpa korang aku takkan pernah upgrade

    ​Ulang ayat sama itu pun dah cukup lit
    ​Orang sekarang dengar beat baru usya lirik
    ​Apa boleh buat inilah nasibku
    ​Masuk bilik buat lagi satu lagu

    ​[Chorus]
    ​OK
    ​Dalam poket ada sen Okay
    ​Aku datang claim macam ada fame Okay
    ​Bila dah fame ramai nak claim Okay
    ​Jangan shame bro kita semua same Okay

    ​Buat lagu tapi ramai tak faham lirik
    ​Ini kali aku minta semua orang kritik
    ​Kritikan aku ubah diorang jadi krik krik
    ​Gucci gang remix ramai kata lit lit

    ​Aku rap english ramai kata macam Eminem
    ​Aku rap melayu ramai sebut My name
    ​Kalau tak rap aku takkan ada Name
    ​F2DZ I influenced by Eminem

    ​Lagu aku remix khas untuk kau nyanyikan
    ​Taknak nyanyi?Korang boleh terus matikan
    ​"Lagu remix?dia ni tak original kan"
    ​Slow slow aku copy nanti jadi Ori

    ​Ulang ayat sama itu pun dah cukup lit
    ​Orang sekarang dengar beat baru usya lirik
    ​Apa boleh buat inilah nasibku
    ​Masuk bilik buat lagi satu lagu

    ​[Chorus]
    ​OK
    ​Dalam poket ada sen Okay
    ​Aku datang claim macam ada fame Okay
    ​Bila dah fame ramai nak claim Okay
    ​Jangan shame bro kita semua same Okay

    ​Buat lagu tapi ramai tak faham lirik
    ​Ini kali aku minta semua orang kritik
    ​Kritikan aku ubah diorang jadi krik krik
    ​Gucci gang remix ramai kata lit lit

Comment